Začínáme trénovat pravidelně

05.03.2012 10:49

Máme tady první březnovou aktualizaci :) Pokojík už máme krásně "zrekonstruovaný" a obyvák vymalovaný, zbytek místností jsme nechali až na příští víkend, protože jsme v pokoji zateplovali strop :)
Počasí se nám tady malinko umoudřilo a sem tam už na nás vykukuje i sluníčko. V sobotu jsem vzala agilitit Bettynku, a protože jsme přišly úplně čisté, tak jsem se rozhodla, že Majda půjde v neděli. Majdě to přišlo vhod, měla už agilitní absťák a na cvičení se moc a moc těšila. Běheme dlouhé pauzy absolutně nic nezapomněla a běhala opravdu s velkou chutí. Takže pokud nám počasí vydrží, bude už chodit opět pravidelně i Madlenka. Teplota sice zatím nedovolí, aby chodily obě holky současně, ale naštěstí pro nás se cvičí v sobotu i v neděli. Takže plán je následující : ještě dneska v podvečer jedu s Betty potrénovat do haly, na čtvrtek jsme se domluvili na agility na cvičáku (když počasí dovolí), v sobotu jsem přislíbila na cvičáku Bettynku- příjde Iveta s Lukou :), no a v neděli vezmu Madlenku :)
Pokud se teplota ještě zvedne výš, řekla bych tak na 15°C, tak vezmu holky obě v sobotu :) Každopádně tento plán bude platit pouze v případě hezkého počasí, zvláště pak u Majdy :)

V úterý nebo ve středu bych ráda šla cca 16-17 km dlouhý "výlet" s Majdou a Betty (Beník bohužel nemůže a je to na něj taky už moc dlouhé). Potkat nás můžete na českolipské cyklostezce směrem do Volfartic, rády bychom došly až na její prozatímní konec :)

Beníčka nezanedbáváme ! Se zlepšujícím se počasím chodí na pravidelné procházky, zatím kratšího ražení (přibližně tak do půl hodinky).