Konečně k nám dorazila zima

21.01.2012 09:22

Už pár dní tady máme sníh a plně si ho užíváme. Bohužel nás neprovázejí jen samé radovánky, ale také menší trápení.

Majda si s největší pravděpodobností buď narazila zadní pravou nožičku a nebo hodně špatně šlápla. Druhý den odpoledne už chodila normálně avšak včera se jí to při jejím tryskomyším běhu na sněhu smeklo a zase chodila jen po třech :( Během hodinky se to "upravilo" na mírné kulhání. Takže Majdísková má nasazený mírný režim (ale vysvětlete jí to:D). Snad se nožička brzy zase "opraví".

Když jsem dnes ráno vstala, měl Ben opět nasazený límec. Proč? Zase si rozlízal packu a má na ní strup :( Takže to bude zase modřin :D Stejně mi příjde, že do nás naráží prostě schválně :) Ale to je přesně to, co nám říkal pan veterinář, že tam zůstane ložisko a problém se může vrátit...

Majdu a Bena čeká v úterý očkování :)

S černobílkou se zítra chystáme na intenzivku do Sloupu. Agilitit budeme pod vedením Báry Lerlové. Rozhodla jsem se včera, protože se uvolnilo jedno místečko a už teď se těším co nového se naučíme :)

Většinu času teď trávíme buď venku ve sněhu a nebo trénujeme prvky dogdancingu a nebo hrajeme různé hry (od honěné, přes schovávanou až po pronásledování).