Je libo déšť, vítr? + Mini zprávičky

08.12.2011 08:50

Má včerejší sněhová eufórie se rozplynula v okamžiku, kdy se sněžení změnilo v četné přeháňky. Dnes není o nic lépe, k dešti se přidal i silný vítr a to co je dneska nejsou přeháňky, ale liják. Kvůli tomu jsem taky posunula výcvikovou procházku, kterou jsme měli s Betty touto dobou absolvovat. Pokud se počasí nezlepší, tak si dáme dnes od výcviku pauzu.

Majda byla včera v podvečer na stříhání, tzn., že už zase vidí a my vidíme na ní :D  A navíc jí to děsně sluší (jako dycinky). Majda není vůbec nadšená z toho větru a už vůbec né z toho, že musí venku šlapat do toho mokra :)

Beník si rozškrábal bradavici, kterou má v uchu. Včera jsem náhodně zjistila, že bradavici má větší než obvykle. Po krátkém zkoumání se ukázalo, že ikdyž byla rozškrábaná bradavice ošetřena dezinfekcí, tak začala hnisat. Takže jsme to s mamkou ošetřily a Beníkovi nandaly slušivý límec, aby si bradavici ještě více nepoškodil. Ráno bradavice vypadala celkem "dobře" (jestli se to dá takto říct) a tak počkáme co bude dál.