Co se dnes událo...

23.11.2011 16:44

Dneska po "dlouhém" očekávání nám poštou přišla pro Bettynku látková boudička. Bettynka se ihned zabydlela a je z boudičky nadšená :) (Stejně tak jako já :D) Ben, ten neví co si o tom má myslet a tak zalezl do Bettynčiný kovový boudičky (klec), kterou jí tak trochu zabavil, protože tam pořád spinká on :), ale Betty ráda spinká na polštáři, který má vedle mé postele :) Bena ovšem do své látkové boudy nepustila :P Majda má velmi smíšené pocity, na jednu stranu by jí zajímalo co to je, ale na tu druhou se bojí (je to velké a "cizí"- dříve to u nás nebydlelo)

Dneska jsem s Betty taky cvičila odrazy od těla a myslím, že už vypadají celkem dobře :) Jen ještě najít někoho kdo by nás vyblejsknul a nebo najít čas a "samo natočit"  :) Musíte prostě vydržet.

Taky jsme po dlouhé době trénovaly samostatné zóny a já jsem pořád na vážkách s tím áčkem ... Copak s tím nakonec uděláme, ještě sama netuším :)

Jinak vkládám ilustrační obrázek naší nové boudičky. Obrázek je vypůjčen z webouvek Zoohit.cz, odkud jsme boudičku objednávali.