Jak to u nás vypadá?

14.02.2012 18:21

Beník se den ode dne lepší a ve čtvrtek jede na kontrolu k panu doktorovi. Doufám, že nedostane ani další dávku antibiotik a už bude platit jenom venkovní opatření :) Jinak všem moc děkujeme za držení palečků. :) Dneska jsem dokončila výrobu jeho svetýrku, který jsem vlastnoručně háčkovala- to byla ale fuška :)
V sobotu a pak následně nedělní ráno u nás nebylo nikterak veselé. Navždy nás opustil náš nejmladší andulák Lukášek. Přesnou příčinu umrtí neznáme, v sobotu večer jsme zpozorovali dýchací obtíže, ráno jsem ho našla bez známek života. :(

Dneska odpoledne začala Majda zase kulhat. Pro změnu na levou přední nohu a momentálně na ní nedošlapuje, takže uvidíme jak se situace bude vyvíjet.
A teď zprávy z radostnějšího soudku :)
Třeskuté mrazy povolily a teplota se drží do -10 °C většinou tak kolem těch -5 až -8°C. Napadl zde sníh a občas také připadává nový a nový prašan. Nejvíce radosti z toho má černobílka, protože ta je ve sněhu skoro jako doma. Baví jí dlouhé honičky, válení ve sněhu a aportování mokrého, sněhem obaleného kolečka. Nicméně nám toto počasí také překazilo naše agilitní trénování a teprve počasí ukáže, kdy půjdeme opět trénovat. Nicméně, když neagilitíme, tak se snažíme trikovat a zlepšovat naše triky. Ztěžujeme podmínky tréninku a jak bych to napsala- jde to hůře než jsem čekala, ale my se nevzdáváme jen tak snadno a tento problémek vyřešíme. Taková maličkost nás přeci nemůže porazit :)

A závěrem mi dovolte, abych veřejně pogratulovala Vandě Gregorové a Brandy, protože složily poslední dogdancingovou zkoušku a  Brandy tak získala titul Champion of Dogdancing. Holky jste fakt šikulky, zasloužíte si to a ještě jednou posíláme GRATULACI!